Jäsenedut

Meillä voit olla jäsenenä urasi eri vaiheissa. Jäsenyys alkaa usein opiskeluaikana, koska jo silloin voit olla yksi meistä. Olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin ja voit toimia aktiivisesti Tehyn opiskelijayhdistyksessä.

Valmistuttuasi liityt työpaikkasi ammattiosastoon ja sinusta tulee Tehyn varsinainen jäsen. Nyt voit vaikuttaa myös Tehyn päätöksentekoon. Lisäksi Tehyyn voit kuulua itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä, jolloin työllistät itsesi lisäksi 1–3 henkilöä.
 

Työelämän taustatuki

Tehyn jäsenyys tuo selustan työhösi. Jäsenenä olet oikeutettu kattavaan työelämän turvaan sekä moniin merkittäviin vakuutusetuihin.Työelämän suoja koostuu Tehyn tuottamista palveluista kuten oikeusavusta, lakimiesten neuvontapalveluista sekä kattavasta työelämän vakuutusturvasta. Tehyn turvassa on huomioitu niin palkansaajat, opiskelijat kuin yrittäjätkin. Tästä linkistä saat lisätietoa Tehyn tarjoamasta työelämän taustatuesta.

 

Työpaikalla tukenasi ja turvanasi on luottamusmies. Etusi on, että luottamusmiehemme ovat itsekin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Jos työpaikallasi ei ole luottamusmiestä, Tehyn päivystyspuhelimet auttavat sinua.
 

Tapahtumia ja koulutusta

Tehyn jäsenenä kuulut ammattiosastoon tai opiskelijayhdistykseen. Ammattiosasto on jokaisen tehyläisen kotipesä, joka yhdistää joko alueen tai saman työpaikan tehyläisiä.

Ammattiosasto järjestää jäsenilleen niin edunvalvontaan kuin virkistykseenkin liittyviä tilaisuuksia. Tehyn jäsenenä pääset osallistumaan erilaisiin koulutuksiin ja jäseniltoihin niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.


Muut jäsenedut

Tehyläisille on neuvoteltu lukemattomia jäsenetuja, jotka saat käyttöösi Tehyn mobiilisovelluksella. Kurkkaa jäsenedut tästä linkistä.

Kotiin saat kannettuna Tehy-lehden, josta pääset lukemaan ajankohtaisia ja koskettavia tarinoita. Työvuorot ja muut elämän menot voit kirjata Tehy-kalenteriin, jonka saat myös maksutta. Kalenterin voit tilata netistä osoitteesta https://www.tehy.fi/fi/jasenedut/tehyn-kalenteri.


Tehyn mobiilisovellus

Muoviset Tehyn jäsenkortit jäävät historiaan 31.12.2020. Jatkossa jäsenkortti löytyy ainoastaan Tehyn mobiilisovelluksesta. Sovelluksen avulla hallinnoit jäsentietojasi, ilmoittaudut koulutuksiin, selaat jäsenetuja tai soitat vaikkapa omalle luottamusmiehellesi. Lisätietoja mobiilisovelluksesta osoitteesta https://www.tehy.fi/fi/mobiilisovellus.

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.